Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

FRIDAY live in Jan-Willem Start Op

  1. Nieuwschevron right
  2. FRIDAY live in Jan-Willem Start Op

Ook op dinsdagochtend was het een beetje vrijdag in Jan-Willem Start Op. De band FRIDAY stond op de bühne. Met een beetje feeststemming én hun gloednieuwe single 'All My Life'.

Hoewel FRIDAY een relatief nieuwe band is, werd de fundering tien jaar geleden al gelegd. Op het conservatorium in Amsterdam. Zanger Koen Brouwer en gitarist Quinten Huigen leerden elkaar daar in 2012 kennen. Hun vriendschap leidde tot een coverband, een eigen productiehuis en nu ook tot FRIDAY. Waarmee ze eindelijk hun langgekoesterde wens om zelf muziek uit te brengen waarmaken. Dat vergaat ze tot nu toe erg goed. Vorig jaar scoorden ze met hun debuutsingle 21 meteen al een TopSong.

All My Life

Hun nieuwe single All My Life gaat over de kleine allesbepalende momenten in het leven. Een keuze of ontmoeting die bepalend is voor de rest je leven. "Op zulke momenten weet je wel wat je voelt", legt de band uit. "De angst om je met iemand te verbinden of met jezelf. En wat daar allemaal uit voort komt. Maar dat is ook allemaal heel mooi."

​Check hun live optreden hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie