Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Voltage covert 'Mary Jane's Last Dance' in Top 2000 Café

  1. Nieuwschevron right
  2. Voltage covert 'Mary Jane's Last Dance' in Top 2000 Café

De mannen van Voltage konden dit jaar zeker niet ontbreken bij de Top 2000 Stemweek. Na twee TopSongs, stonden ze vanochtend in het Top 2000 Café om 'Mary Jane's Last Dance' te coveren.

Het mag dan een gek jaar zijn, 2020, voor Voltage was dit hún jaar. Na jarenlang kei- en keihard werken, konden ze dit jaar eindelijk oogsten. Ze sleepten maar liefst twee keer een NPO Radio 2 TopSong binnen, met 'Wild And Blue' en 'She's Gone Like The Wind'. Ook waren ze dit jaar ineens overal te horen. "We gingen van geen airplay, naar ineens heel veel airplay", vertelt zanger Dave Vermeulen.

Tom Petty zit hun in het bloed

Voltage kon tijdens de Stemweek daarom ook niet ontbreken. Over welke Top 2000 klassieker ze gingen coveren, hoefde de band niet lang na te denken. Ze speelden jaren geleden een tijdje een Tom Petty tribute en de keuze viel daarom al snel op 'Mary Jane's Last Dance'. “Tom Petty zit ons allemaal een beetje in het bloed en wij konden er eigenlijk niet omheen om hier Mary Jane’s Last Dance ten gehore te brengen", legt Dave uit.

Check hun cover hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie