Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Racoon-fans opgelet: vrijdag live in Jan-Willem Start Op!

foto: Bibian Bingenfoto: Bibian Bingen
  1. Nieuwschevron right
  2. Racoon-fans opgelet: vrijdag live in Jan-Willem Start Op!

We maken ons op voor een live radio primeur. Vrijdag speelt Racoon hun gloednieuwe single vlak na de release live bij Jan-Willem Start Op!

Racoon scoort TopSong na TopSong met hits als Het Is Al Laat Toch en Geef Je Hart Niet Zomaar Weg. Toch besluit de band om het nu weer eens over een andere boeg te gooien. Na ruim twee jaar in het Nederlands zingen, komen ze volgend jaar met een volledig Engelstalig album. Nickel For Goodbye, de single die donderdagavond uitkomt, is het allereerste voorproefje dat we daarvan gaan horen.

Stinkend rijk en zielsgelukkig

In Nickel For Goodbye zingt zanger Bart van der Weide over hoe stinkend rijk en zielsgelukkig hij had kunnen zijn als hij een stuiver had gekregen voor elke miskleun, onzekerheid en domme beslissing. "Vaak zie je ook mensen uit je leven door je eigen stommiteit, trots en koppigheid", ligt hij toe. Fans zitten op het puntje van hun stoel en reageren enthousiast op de voorproefjes die Racoon op hun social media deelt.

Wie Nickel For Goodbye live wil horen, kan vrijdag bij Jan-Willem Start Op! terecht: daar hoor je Racoon tussen 8.00 en 9.00 uur live.

Bekijk hier vast een voorproefje:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie