Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Kijk terug: SERA live met Best Friend!

foto: Jan-Willem Start Op!foto: Jan-Willem Start Op!
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: SERA live met Best Friend!

Terwijl de zon nog amper op was, stond SERA al te stralen op het live podium van Jan-Willem Start Op! Ze zong haar gloednieuwe single Best Friend live.

Als iemand er een tumultueuze zomer op heeft zitten, dan is het SERA wel. Ze trad op bij Pinkpop, heeft er een hele clubtour op zitten, kreeg een gouden plaat voor Head Held High én ging naar de haaien. "Ik was op vakantie naar Zuid-Afrika met m'n vriendin. En die wilde heel graag zwemmen met haaien, in zo'n kooi", vertelt Sera. Meegaan in die kooi zag Sera absoluut niet zitten, voor geen goud wilde zij daarin, totdat ze op die boot zat en groen zag van de zeeziekte. "Op een gegeven moment zegt die man: 'De volgende kan in die kooi.' En ik zit daar half groen en ik pak Tess vast en zeg: 'We gaan er nu in! Alles beter dan me nu zo voelen, dan maar naar de haaien."

Best Friend

Eén van de vele avonturen die SERA beleefde met haar beste vriendin en grote liefde, Tess. Hun liefdesverhaal is de inspiratie voor SERA's gloednieuwe single Best Friend, die binnen een mum van tijd al meer dan een miljoen keer gestreamd werd op Spotify.

Check SERA's live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie