Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Ilse DeLange haalt Amerikaanse countryster naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange haalt Amerikaanse countryster naar Nederland

*Tromgeroffel* Ilse DeLange maakt net in de show bekend dat niemand minder dan Carrie Underwood is toegevoegd aan de line-up van Tuckerville!

Lang gekoesterde wens

​Het is een lang gekoesterde wens van Ilse, vertelt ze aan Jan-Willem en Jeroen. Het is haar eindelijk gelukt: “De Amerikaanse countryster Carrie Underwood komt naar het Tuckerville festival!” Ilse heeft het nieuws lang voor zich gehouden, maar dat was niet makkelijk. "We weten het al zo lang, maar we mochten het niet aankondigen, want Amerikanen zijn gewoon een beetje ingewikkeld", grapt ze.

"Zij is echt van wereldformaat"

“Het is echt vet dat ze komt en niet makkelijk om voor elkaar te krijgen. Het wordt haar eerste optreden in Europa en voor alle liefhebbers van countrymuziek is dat ongelofelijk gaaf.” De 35-jarige Underwood mag zich met 65 miljoen verkochte albums wereldwijd rekenen tot de top van de muziekindustrie. "Zij is echt van wereldformaat", vertelt Ilse. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder meer George Ezra, Dotan, Jacqueline Govaert, Danny Vera, Her Majesty, Tim Knol en Isaac Gracie dit jaar optreden tijdens de derde editie van Tuckerville.

llse DeLange haalt grote Amerikaanse countryster naar Nederland!

Ster advertentie
Ster advertentie