Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Krezip speelt speciale bonusversie van Seventeen live

  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip speelt speciale bonusversie van Seventeen live

Samen met Krezip doken Jan-Willem en Jeroen in een muzikale tijdmachine, terug naar de tijd van het zeventien zijn. Live op de bühne van Jan-Willem Start Op speelde de band een bonusversie van 'Seventeen'.

Op hun zeventiende stond Krezip aan de voet van hun immense succes. "Ik denk dat ik 'I Would Stay' schreef, toen ik zeventien was", vertelt Jacqueline Govaert. Natuurlijk dé plaat die hun grote doorbraak betekende. "Ik zat nog net op de middelbare school, net voor de Rock Academy. Die leeftijd, ongeveer."

Hoe Seventeen onstond

"Het gebeurt gewoon tijdens het schrijven. Zit je een beetje te praten. Zeker nu in deze tijden, van: 'Och, wat hadden we het vroeger toch gemakkelijk", al mijmerend ging de band over op schrijven en kwamen ze al gauw op het zinnetje 'When we were seventeen'. "Toen ging er gelijk een hele wereld open voor een liedje", vertelt Jacqueline. Vanochtend stak Krezip de single in een nieuw jasje en vlogen ze de zoetgevooisde stemmen van Linda van Leeuwen en Stephanie Struijk in. Dat leverde een speciale bonusversie op.

Check hun live optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie