Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Getty Kaspers vond Nederlandstalige versie van Ding-A-Dong niks

  1. Nieuwschevron right
  2. Getty Kaspers vond Nederlandstalige versie van Ding-A-Dong niks

Tijdens de pauze van het Songfestival staat Getty Kaspers ergens op een dak in Rotterdam. Samen met de rest van Teach In brengt ze live de Engelse versie van Ding-A-Dong ten gehore. “Wij vonden Nederlands totaal niet zo lekker lopen”, vertelt de zangeres.

Gisteren werd bekend dat zes oud-winnaars tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival zullen optreden. Dat allemaal op spectaculaire locaties in Rotterdam. Teach In is daar één van, dus belden Jan-Willem en Jeroen vanochtend in Jan-Willem Start Op met Ding-A-Dong legende Getty Kaspers.

Nederlandse liep niet zo lekker

Nadat Songfestival-winnaar Teach In in 1975 bijzonder hoge scores binnensleepte met Ding-A-Dong, zullen ze dit jaar letterlijk de hoogte in gaan. Vanaf het dak van Depot Booijmans Van Beuningen zal de reünie van de popgroep te zien zijn. Een bijzondere, want ze hebben sinds 2009 al niet meer samen opgetreden. Niet geheel onbelangrijk is dat ze de Engelstalige versie van het nummer zullen zingen. “Wij konden in 1975 kiezen. Toen is er best wel een discussie ontstaan. Wij hebben voor Engels gekozen, omdat wij Nederlands totaal niet zo lekker vonden lopen”, legt Getty uit.

Check hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie