Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Zelfs moeder Jeroen Kijk in de Vegte had niets door

  1. Nieuwschevron right
  2. Zelfs moeder Jeroen Kijk in de Vegte had niets door

Zelfs de moeder van Jeroen Kijk in de Vegte had lang niet door dat hij de Mol was. Dat vertelt ze in de ochtendshow van NPO Radio 2. “Ik had het pas laat door. Misschien in de een-na-laatste uitzending”, vertelt Tiny Kijk in de Vegte.

Herkende handschrift niet

Tot Jeroens grote verbazing duurde het vrij lang voordat zijn eigen moeder doorhad dat hij de Mol was. “Het mooie was, mam, dat ik dacht jij gaat het meteen zien. Jij gaat meteen zien dat het mijn handschrift was”, vertelt Jeroen in Jan-Willem Start Op. In aflevering 7 werd zijn handschrift als een soort taart in het gezicht gedrukt van de kijker. Pas toen ging er een belletje rinkelen. Waarop ze Jeroen belde. “Toen heb ik ook tegen haar gezegd, heb je daar nu serieus zeven weken voor nodig gehad?!”, lacht Jeroen.

Traantje gelaten

Jeroen loog zich met verve door de uitzendingen van Wie is de Mol? heen en ook dat zette zijn moeder eerst op het verkeerde been. “Dat is helemaal niet des Jeroens”, legt ze uit. Trots is Tiny Kijk in de Vegte wel. “Hij heeft het zo goed gedaan, ik was echt een beetje ontroerd zaterdagavond.”

Check hieronder het hele gesprek:

Foto: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie