Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Asjemenou?! Loeki de Leeuw komt terug op televisie!

  1. Nieuwschevron right
  2. Asjemenou?! Loeki de Leeuw komt terug op televisie!

Het is écht waar: Loeki de Leeuw komt terug op televisie! Dat maakte STER-baas Frank Volmer vanochtend bekend in Jan-Willem Start Op.

Twee jaar geleden startten Jan-Willem en Jeroen een 'Breng Loeki Terug' petitie in hun ochtendshow. Met uiteraard als doel om het beroemde leeuwtje weer terug op televisie te krijgen. "In deze hardvochtige tijd, waarin mensen elkaar met stront besmeuren via social media, is Loeki natuurlijk een hele vrolijke, vriendelijke afwisseling", vertelde Jan-Willem destijds. De NPO Radio 2 dj's bleken niet de enigen die er zo over dachten, hun petitie werd binnen een dag al meer dan 10.000 keer ondertekend. Dat resulteerde er toen in dat Loeki eenmalig terugkwam op televisie.

Loeki de Leeuw komt terug!

Maar twee jaar later komt STER-baas Frank Volmer tóch nog met goed nieuws. In Jan-Willem Start Op maakte hij vanochtend bekend dat Loeki de Leeuw terugkomt! "Om te beginnen komt Loeki terug met het EK voetbal", legt Frank Volmer uit. "We hebben ook wat filmpjes voor de Olympische Spelen en de Tour de France. Dus in ieder geval met de hele sportzomer. En we zijn nu aan het praten met de NPO op welke andere momenten hij ook nog terug gaat komen."

Check het fragment hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie