Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Deze krachtplaat sleept Sabrina Starke door zware periode

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze krachtplaat sleept Sabrina Starke door zware periode

Zangeres Sabrina Starke kreeg vorig jaar oktober te horen dat ze borstkanker had. Na maanden vol behandelingen, gaat het gelukkig de goede kant op. Welke krachtplaat haar door deze periode sleept? Dat vertelde ze vanochtend op NPO Radio 2.

'Heel erg in mijn angst'

"Als je die diagnose krijgt dan... Ik heb zeker periodes gehad waarin ik gewoon heel erg in mijn angst zit", legt Sabrina Starke uit. Muziek is voor de zangeres enorm belangrijk en daar haalde ze afgelopen periode dan ook veel kracht uit. Wat haar nog meer door deze periode sleepte? "Heel erg leunen op waar ik altijd al van heb gehouden in mijn leven en mijn familie", vertelt Sabrina.

Dankbaar & focus op 'nu'

Deze week vragen Jan-Willem en Jeroen mensen naar hun krachtplaat, een prachtplaat die je kracht geeft. Voor Sabrina Starke was dat afgelopen periode 'Here' van Pete Philly. "Dit nummer gaat heel erg om dankbaar zijn voor het nu. Als je zo'n diagnose krijgt zit je heel erg in je angst", legt ze uit. "Dat nummer gaf mij een soort van focus op wat ik nu heb en wat er nu is en dankbaar zijn voor elke dag die ik nog heb."

Kijk het gesprek hieronder terug:

Video niet beschikbaar

Foto omslag: Bullet-Ray.

Ster advertentie
Ster advertentie