Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Ilse DeLange live in Jan-Willem Start Op

  1. Nieuwschevron right
  2. Ilse DeLange live in Jan-Willem Start Op

Er breekt een spannende week aan voor Ilse! Haar nieuwe album komt namelijk uit en Tuckerville vindt plaats. Maar eerst kwam ze nog even langs in Jan-Willem Start Op!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Favoriete gouwe ouwe

Twee jaar lang heeft Ilse aan haar nieuwe album gewerkt en nu is het moment bijna daar! Aanstaande vrijdag 31 augustus komt de plaat eindelijk uit. Het is alweer twintig jaar geleden dat haar eerste album Wold Of Hurt uitkwam en bij zo'n jubileum ga je natuurlijk terugkijken! Zelf merkt ze op dat ze heel anders is gaan zingen. Eerst hoorde je nog onervarenheid, maar inmiddels vindt ze haar zang veel doorleefder klinken! Jan-Willem gooit haar nog even voor de leeuwen, want is benieuwd wat nou haar favoriete nummer uit haar eigen repertoire is. Zelf weet hij het wel, want hij gebruikte Ilse's muziek onder zijn trouwvideo!

Carrie Underwood

Twee weken gelden kondigde Ilse in Jan-Willem Start Op! al aan dat de Amerikaanse countryzangeres Carrie Underwood aanstaande zaterdag komt spelen op Tuckerville. Het is dan ook geen verrassing dat Ilse onwijs veel zin heeft in het festival dat ze alweer voor de derde keer organiseert! Maar nog niet iedereen is bekend met de muziek van deze artiest (en dat terwijl ze wereldwijd al 65 miljoen albums heeft verkocht!). Daarom speelde Ilse een cover van het nummer 'Do You Think About Me'.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd naar het optreden van Ilse, Carrie Underwood en vele andere artiesten op Tuckerville? NPO Radio 2 is er volgende week zaterdag bij om verslag te doen zodat je niets hoeft te missen van het festival!

Ster advertentie
Ster advertentie