Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Jeroen, Nikkie en Tygo beantwoorden vragen over Wie is de Mol?

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen, Nikkie en Tygo beantwoorden vragen over Wie is de Mol?

Na de bloedstollende Wie is de Mol? finale van afgelopen zaterdag is er eindelijk antwoord op de ene vraag: "Wie is de Mol?" Op veel andere vragen hebben Radio 2 luisteraars nog geen antwoord. En daarom beantwoordden Nikkie, Tygo en Jeroen er vanochtend een aantal in Jan-Willem Start Op!

Had Jeroen hulp bij zijn molstreken?

Een Italiaans zinnetje om de luiken te sluiten, stiekem achter de kandidaten iets stelen bij de 'bakjesopdracht'. Het is slechts een greep uit de molstreken die Jeroen uithaalde in Wie is de Mol? Luisteraar Michelle vroeg zich daarover wel iets af, namelijk: of Jeroen die allemaal zelf bedacht of er hulp bij kreeg. "Dat ging eigenlijk allemaal fifty-fifty. Heel veel dingen zijn van te voren al wel bedacht en dan hebben de makers van het programma wel ideetjes", legt Jeroen uit. "Maar andere dingen, zoals met Tygo met dat gescheurde briefje, dat heb ik zelf bedacht en kwam alles ter plekke bij elkaar."

Had Jeroen door dat Nikkie hem zag bij de bakjesopdracht?

Eén van de meest prangende vragen van dit seizoen is toch wel: "Keek Nikkie Jeroen bij de bakjesopdracht in de ogen?" Nikkie geeft daar in Jan-Willem Start Op antwoord op. "Ja, strak ook", legt ze uit. "Ik draaide me om en eigenlijk zonder dat ik het doorhad. En keek hem aan en toen dacht ik als eerste: 'Wat doet hij daar nou?'"

Hele uur terugluisteren?

Wil je het hele uur terugluisteren dat Nikkie en Tygo te gast waren? Klik dan hier en scroll door naar 2.00.00 min.

Ster advertentie
Ster advertentie