Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Gevonden trouwring levert waar mysterie op

  1. Nieuwschevron right
  2. Gevonden trouwring levert waar mysterie op

De gevonden trouwring in één van de KWF collectebussen levert een waar mysterie op. Vanochtend spraken Jan-Willem en Jeroen met Willeke, die de mogelijke eigenaar kent.

Eerder deze week deden Jan-Willem en Jeroen een oproepje in Jan-Willem Start Op. Of iemand wellicht zijn trouwring kwijt was geraakt? In een KWF collectebus werd namelijk een trouwring gevonden met 'Jannie 25-12-51 & 16-7-53' erin gegraffeerd. Willeke zat aan de radio gekluisterd en kon haar oren niet geloven. Was dit de trouwring van haar vader?

Honderd procent zeker is Willeke nog niet. Eén van de data in de ring komt overeen met de trouwdatum van haar ouders, maar de verlovingsdatum kent ze niet. Haar vader leeft al niet meer en haar moeder heeft Alzheimer. Willeke heeft de verlovingsdatum aan haar moeder proberen te vragen, maar tot op heden nog zonder succes. Ook is haar moeder haar eigen trouwring kwijt. "Ik ga volgende week naar haar toe en dan keer ik even haar appartement op de kop om haar eigen ring erbij te halen zodat het zeker is."

Hoe de ring überhaupt in Almelo terecht is gekomen, is nog weer een mysterie op zich. Luister hieronder het hele fragment:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie