Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Jan-Willem en Jeroen starten zoektocht naar geweldigste coronakapsel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem en Jeroen starten zoektocht naar geweldigste coronakapsel

Jan-Willem en Jeroen starten een zoektocht naar het beste coronakapsel. De meest verwilderde coupe wint de allereerste knipbeurt van Nederland, volgende week live in Jan-Willem Start Op.

Naar alle waarschijnlijkheid gaan Hugo de Jonge en Mark Rutte vanavond aankondigen dat er vanaf 2 maart een aantal versoepelingen komen. Verwacht wordt dat de kappers - onder strenge voorwaarden - weer open mogen. Veel kappers worden nu al platgebeld en daarom bedachten Jan-Willem en Jeroen iets leuks. Volgende week is de allereerste knipbeurt van Nederland live in hun ochtendshow. Niet van zomaar iemand, maar van de awardwinning Hester Wernert.

Coupe du lockdown

NPO Radio 2 luisteraars kunnen kans maken op die allereeste knipbeurt. Hoe? Dat is heel simpel. Ze hoeven alleen maar een foto in te sturen van hun coronakapsel via de NPO Radio 2 app. De meest geweldige coronakapsels, oftewel: de meest onevenaarbare wilde haren, worden door Jan-Willem en Jeroen genomineerd. De online publieksjury zal uiteindelijk bepalen welke luisteraar ervandoor gaat met de allereerste, gratis knipbeurt.

​Check hieronder het fragment:

Ster advertentie
Ster advertentie