Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

6 x liedjes waar een foutje in zit

  1. Nieuwschevron right
  2. 6 x liedjes waar een foutje in zit

Een uur lang draaiden Jan-Willem en Jeroen vanochtend liedjes met een foutje erin, tijdens 'Het Fouten Uur'. Vaak nummers die je al vaak gehoord hebt en waar je het foutje niet eerder in hoorde. We zetten de meest opvallende nog even op een rijtje!

1. Black Box - Ride On Time

Dit nummer had eigenlijk 'Right On Time' moeten heten, maar heet nu 'Ride On Time'. Komt het door een vertaalprobleempje bij de Italiaanse producer? Luisteraar Sven legt het aan Jan-Willem en Jeroen uit.

2. U2 - The Unforgettable Fire

Drummer Larry Mullen zat overduidelijk eventjes te dromen toen ze 'The Unforgettable Fire' aan het opnemen waren. Hij tikt zo'n 22 seconden te vroeg af!

3. Shocking Blue - Venus

Ook 'Venus' kon niet ontbreken tijdens Het Fouten Uur. De eerste Nederlandse nummer 1 hit in de Verenigde Staten begint namelijk met een grote fout.

4. The Mamas & The Papas - I Saw Her Again

Een plaat die je al duizend keer gehoord hebt en waarvan je waarschijnlijk nooit wist dat er een foutje in zat. Maar niets is minder waar. Een gevalletje te vroeg inzetten in 'I Saw Her Again'.

5. Pink Floyd - Wish You Were Here

Ook in deze Top 2000 klassieker zit een foutje. Het gaat mis na een seconde of 40...

6. The Beatles - Hey Jude

Dat een foutje de beste kan overkomen, dat blijkt maar weer. Ook bij The Beatles ging het even fout. Deze fout hoor je écht alleen als je weet dat 'ie erin zit.

Smaakt dit naar meer en wil je Het Fouten Uur helemaal terugluisteren? Dat kan hier: klik. Vanaf 2.00.00.

Ster advertentie
Ster advertentie