Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Wie is de Mol? finalisten geven exclusieve eerste reactie in Jan-Willem Start Op!

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie is de Mol? finalisten geven exclusieve eerste reactie in Jan-Willem Start Op!

De Wie is de Mol? finalisten doen maandag voor het eerst hun verhaal in Jan-Willem Start Op! Tussen 8.00 en 9.00 uur zijn Nikkie en Tygo te gast bij Jan-Willem en Jeroen. Heb je een vraag voor de kandidaten? Stel ze!

Na maanden van speculeren, punten inzetten en hints zoeken was het zaterdag zover. De finale van Wie is de Mol? was vanaf 20.30 uur te zien zijn op NPO 1. Ein-de-lijk weten we na een bloedstollende ontknoping het antwoord op de vraag: "Wie is de Mol?" Eén ding is zeker: na de finale van afgelopen zaterdag hebben we duizenden vragen. En daar gaan we je in Jan-Willem Start Op bij helpen. Van 8.00 tot 9.00 uur zullen Nikkie, Tygo en Jeroen een exclusieve eerste reactie geven. Dat wordt bijzonder, want op dat moment mogen zij zich voor het allereerst uitspreken over hun Wie is de Mol avontuur. In die uitzending zullen we ze uiteraard ook een aantal luisteraarsvragen voorleggen.

Heb je daarom een vraag voor één van de finalisten? Stel hem via de NPO Radio 2 app, of via onze social media: Facebook, Instagram of Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto's omslag: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie