Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Angela de Jong voorspelt Televizier-Ring winnaars

  1. Nieuwschevron right
  2. Angela de Jong voorspelt Televizier-Ring winnaars

Ieder jaar is het weer spannend: de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. Wie er vanavond met de prijzen vandoor gaan? Televisiecolumnist Angela de Jong doet alvast een voorspelling.

Gouden Televizier-Ring

De televisieprogramma's Chateau Meiland, Beste Zangers en Expeditie Robinson maken dit jaar kans op de felbegeerde Gouden Televizier-Ring. Jeroen zet al z'n geld in op Chateau Meiland, terwijl Jan-Willem juist denkt dat Beste Zangers de meeste kans maakt. Angela de Jong sluit zich bij Jeroen aan. "Het was het programma waar het meeste over gepraat is, het zijn de mensen waar we allemaal een mening over hebben. Dus in die zin zou het een winnaar moeten zijn", legt Angela uit.

Al durft ze dit bijna niet meer op voorhand te voorspellen na de relatief onverwachte winst van Beau Five Days Inside vorig jaar. Toen dachten veel mensen dat het populaire De Luizenmoeder er met de Gouden Televizier-Ring vandoor zou gaan.


Televizier-Ster Presentator en Presentatrice

Ook voor André van Duin, Arjen Lubach en Beau van Erven Dorens zal het een spannende avond zijn. Zij zijn genomineerd voor een Televizier-Ster Presentator. "Ik kan alleen maar zeggen wat mijn favoriet is", vertelt Angela. "Dat is André van Duin. Ik vind het heel inspirerend om te zien hoe hij zich de afgelopen jaren heeft heruitgevonden in de herfst van zijn carrière."

In diezelfde categorie voor Presentatrice strijden Chantal Janzen, Eva Jinek en Floortje Dessing om de Televizier-Ster. "Volgens mij is het zo dat als Chantal Janzen genomineerd is, dan wint Chantal Janzen altijd", voorspelt Angela.

Beluister hieronder het hele gesprek:

Angela de Jong gaat ondanks uitnodiging niet naar Televizier-Ring Gala

Foto omslag: ANP.

Ster advertentie
Ster advertentie