Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Hans Klok maakt zich zorgen om financiën door coronacrisis

  1. Nieuwschevron right
  2. Hans Klok maakt zich zorgen om financiën door coronacrisis

Ook Hans Klok maakt zich zorgen over de financiële gevolgen van de coronacrisis. Zijn shows in Las Vegas liggen helemaal stil en dat zorgt voor onrust. Zo weet de illusionist nog niet hoelang dit financieel vol te houden is. “Dat is een vraag die ik me natuurlijk elke dag afvraag”, vertelt hij vanochtend in Jan-Willem Start Op!.

Spookstad

“Las Vegas is veranderd in een spookstad”, vertelt Hans Klok. De straten zijn er leeg, alle shows zijn afgelast en op de billboards staan alleen leuzen als ‘Stay Safe’. Hans Klok houdt zich nu daarom met hele andere dingen bezig dan zijn Las Vegas shows. “Illusies bedenken, aan je skills werken, een beetje sporten, wat dat betreft heb ik wel genoeg interesses en dingen te doen”, legt hij uit.

'Als zelfs dat soort bedrijven al omvallen'

Toch maakt Hans Klok zich wel zorgen. Gisteren berichtte The New York Times dat Cirque du Soleil op het punt van omvallen staat. “Kun je nagaan, 5000 medewerkers hebben ze ontslagen. En Cirque du Soleil had hier op de strip negen shows draaien. Dan denk je wel: ‘Als zelfs dat soort bedrijven omvallen’”, vertelt hij. Gelukkig staat de illusionist zelf nu niet meteen met lege handen. “Ik ben dit aangegaan met Marcel Boekhoorn, de grote investeerder achter dit verhaal, dus dan heb ik een Europees contract waardoor ik er nog goed vanaf kom. Maar de Amerikanen staan hier gewoon allemaal op straat.”

Check hieronder het hele gesprek:

Ster advertentie
Ster advertentie