Jan-Willem Start Op!
BNNVARA

Duncan Laurence schrijft muziek met zanger OneRepublic

  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence schrijft muziek met zanger OneRepublic

Duncan Laurence verklapt in Jan-Willem Start Op dat hij samenwerkt met Ryan Tedder, de zanger van OneRepublic. "Ik heb verleden week met hem mogen schrijven, wat ik echt helemaal het einde vond", aldus Duncan Laurence.

Hij doet iets waar veel artiesten alleen maar van kunnen dromen, op dit moment is Duncan Laurence met 'Arcade' aan het doorbreken in Amerika. Gisteren was hij nog te gast in de talkshow van Ellen DeGeneres en een week geleden ook bij de Today Show. "Het is echt niet normaal wat er op dit moment gebeurt. Er zijn zoveel kansen die zich ineens aandoen, zulke toffe dingen", vertelt Duncan Laurence. "Ik heb hier wel echt van gedroomd."

Schrijfsessie met zanger OneRepublic

De planning zou niet beter kunnen voor Duncan, want hij komt binnenkort met nieuwe muziek. "Sowieso is er heel veel promotie rondom het album, binnenkort als er nieuwe muziek uitkomt zal dat ook veel duidelijker zijn. Daar kan ik nog niks over zeggen", vertelt hij. Wat Duncan Laurence al wel kan verklappen is dat hij met Ryan Tedder, de zanger van OneRepublic, de studio is ingedoken. "Wat ik echt helemaal het einde vond, want dat is echt een held voor mij", vertelt hij enthousiast.

​Check hieronder het hele gesprek:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie