Het Platenpaleis
BNNVARA

Roel (8) heeft de studio van NPO Radio 2 nagebouwd met LEGO

foto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Roel (8) heeft de studio van NPO Radio 2 nagebouwd met LEGO

De achtjarige Roel is zo'n fan van NPO Radio 2, dat hij de studio heeft nagebouwd met LEGO. Tijdens Het Platenpaleis vertelde hij Morad over zijn bouwwerk.

Tijdens Het Platenpaleis krijgt Morad een bijzonder telefoontje: de achtjarige Roel vertelt dat hij net zijn radiostudio heeft afgemaakt. En dat blijkt niet zomaar een radiostudio te zijn: Roel heeft de studio van NPO Radio 2 nagebouwd met lego. "Ik ben heel erg dol op deze radio", vertelt hij. "Dus ik heb de studio gebouwd. Ik heb een tafeltje neergezet en mannetjes met hun microfoontjes, en ik heb er ook een gouden Radio 2-busje bij gemaakt."

Op bezoek bij NPO Radio 2

"Ik moet je een groot compliment geven, Roel", zegt Morad wanneer hij de foto's van het bouwwerk doorkrijgt. "Ik weet niet hoe je het doet, maar de studio lijkt sprekend op de studio waar ik nu in zit." Maar om nóg meer detail aan de studio toe te kunnen voegen, geeft Morad een bijzondere uitnodiging aan Roel: hij mag binnenkort op zaterdagavond, tijdens Soul Night met Shay & Morad op bezoek komen in de studio van NPO Radio 2.

Bekijk het gesprek tussen Roel en Morad hieronder:

Video niet beschikbaar

Het Platenpaleis

Je hoeft op zondagmiddag de deur niet meer uit voor een feestje. Met Het Platenpaleis bouw je dat namelijk zelf! Op zondag tussen 12:00 en 14:00 hoor je de lekkerste discoplaten ooit op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie