Helemaal Haandrikman

Bert Haandrikman neemt je mee in het ritme van Rio

  1. Nieuwschevron right
  2. Bert Haandrikman neemt je mee in het ritme van Rio

Tijdens de Olympische Spelen reist Bert Haandrikman af naar Rio de Janeiro om verslag te doen voor NPO Radio 2. Hij gaat op zoek naar het ritme van Rio!

Muzikale verhalen

Wie aan Rio denkt, denkt aan muziek. Bert Haandrikman gaat daarom voor de NPO Radio 2 luisteraars op zoek naar de mooiste muzikale verhalen van sporters.

Wat is de favoriete traningsmuziek van Dafne Schippers? Waar luistert Epke Zonderland zoal naar? En welke muziek is te horen na de overwinning in het Holland Heineken House? Bert Haandrikman zorgt voor antwoorden op al deze vragen.

Bijzondere verhalen

Naast muziek volgt Bert bekende en minder bekende sporters en besteedt hij uitgebreid aandacht aan de verhalen achter de sporters, trainers, supporters en familieleden. Ook gaat hij op zoek naar de andere kant van de Olympische Spelen: (oud)-Olympiërs die zich inzetten voor lokale sociale projecten zoals het opleiden van sportleraren en het creëren van veilige sportplekken.

Het ritme van Rio

Vanaf 5 tot en met 21 augustus staat NPO Radio 2 volledig in het teken van de Olympische Spelen. Bert reist af naar het bruisende Rio de Janeiro en gaat voor ons opzoek naar (muzikale) verhalen van onze sporters en oud-Olympiërs. Kortom, hij gaat opzoek naar het ritme van Rio!

Quote

Ik verheug mij op onze goldengirl Dafne Schippers maar ook op onze Churandy Martina natuurlijk!

Bert Haandrikman

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoeveel medailles nemen we mee naar huis?

Quote

We nemen 22 medailles mee naar huis en 7 gouden plakken!

Bert Haandrikman

Vloggen

Bert houdt tijdens zijn verblijf in Rio een vlog bij. Hierin vertelt en laat hij zien wat hij allemaal beleeft in Rio en in het Holland Heineken House. Luisteraars kunnen Bert volgen via www.nporadio2.nl en de Facebookpagina van NPO Radio 2. Maar je kunt Bert natuurlijk ook volgen op Twitter en Instagram.

NOS Olympische updates

Naast de Olympische updates van Bert Haandrikman, zorgen NOS-nieuwslezers Carmen Verheul en Matijn Nijhuis driemaal per dag een uitgebreid NPO Radio 2 Olympisch Journaal, met daarin het nieuws over de spelen inclusief de NPO Radio 2 Medaillemeter. Zo hoef je niets te missen van de Olympische Spelen!

Het ritme van Rio

Vrijdag 5 t/m zondag 21 augustus
​DJ: Bert Haandrikman

Ster advertentie
Ster advertentie