Gijs 2.4
KRO-NCRV

Najib Amhali: 'Ik werd boos toen ik van het podium moest'

  1. Nieuwschevron right
  2. Najib Amhali: 'Ik werd boos toen ik van het podium moest'

Najib Amhali is te gast in een nieuwe aflevering van de podcastserie Staverman Stand-Up. Gijs Staverman spreekt met hem over zijn carrière, Bassie en Adriaan, gespeelde fouten in shows, Najibs drugsverslaving, Amerikaanse cabaretiers en stand-uppers, en veel meer!

Ook deelt Najib zijn eerste cabaretervaring, een auditie bij Comedytrain. "Ik had wat gedronken omdat ik zenuwachtig was," begint Najib het verhaal. "Ik had wat dingen op papier geschreven van dingen die ik ging doen. Ik stond daar maar ging improviseren, omdat ik dat heel leuk vond. Ik was bezig, en Hans Sibbel zegt op een gegeven moment: 'Nog 2 minuten.', maar ik moest nog beginnen!". Ondanks dat hij nog 15 minuten aan materiaal voorbereid had, werd hij van het podium gehaald. "We hadden het al gezien," gaf de jury aan.

Beluister de hele aflevering hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe te beluisteren?

Staverman Stand-Up is iedere donderdag te beluisteren via de gratis NPO Radio 2 app, jouw favoriete podcastplatform en te bekijken via het YouTube kanaal van NPO Radio 2. Benieuwd naar meer podcasts? Check dan hier alle andere podcasts van NPO Radio 2!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je iPhone of Android telefoon.

Gijs 2.4

Je hoort Gijs 2.4 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie