Gijs 2.0
KRO-NCRV

Hans Klok: Pamela Anderson en ik zijn nog steeds te boeken!

  1. Nieuwschevron right
  2. Hans Klok: Pamela Anderson en ik zijn nog steeds te boeken!

The world fastest illusionist zit nog vol in de voorbereidingen voor zijn nieuwe theatertour 'House of Horror'. Hij is erg trots op het feit dat hij met maar liefst 35 nieuwe illusies de bühne kan betreden. Alles moet daarom tot in de puntjes zijn voorbereid om op 14 augustus in het Koninklijk Theater Carré te Amsterdam van start gaat....

"Ik heb ondertussen echt een eigen stijl ontwikkeld…er zijn mensen die me persifleren met wapperende haren. Echt een compliment. Maar ik moet ze nu een stap voorblijven..."Hans’ nieuwe show is een geromantiseerd verhaal waarin hij vervloekt wordt. Hij zal in een battle tegen zichzelf maar liefst 16 illusies binnen 5 minuten uit moeten voeren. En dat alles met een griezelig sausje erover.

Ook zal hij zijn nieuwste truc vertonen waarin hij zittend in een gesloten doos 20 zwaarden moet zien te ontwijken die door vrijwilligers door de doos worden gestoken. Voor het geheim van deze truc heeft hij flink moeten betalen. “Al jaren heb ik mijn hoofd gebroken hoe die truc werkte. En nu heb ik hem …Al moet je dan nog flink oefenen om het onder de knie te krijgen. Niemand zal er achter komen hoe het in elkaar steekt. Ik zal het geheim mijn graf in moeten nemen…..”

Quote

Ik zal het geheim mijn graf in moeten nemen…..”

Hans Klok.

The world fastest illusionist won niet alleen in Nederland prijzen, ook in Las Vegas en Duitsland is hij mateloos populair. Een jaar lang stond hij met Pamela Anderson als assistente op de bühne. "Pamela Anderson en ik zijn nog steeds te boeken. Al is ze de duurste assistent ter wereld!"

Ster advertentie
Ster advertentie