Gijs 2.0
KRO-NCRV

Jeroen van der Boom besloot in bed mee te doen aan Dance Dance Dance...

  1. Nieuwschevron right
  2. Jeroen van der Boom besloot in bed mee te doen aan Dance Dance Dance...

Dansen tot hij er bij neervalt...dat gaat Jeroen van der Boom morgen weer samen met zijn vrouw Dany doen in Dance Dance Dance. Afgelopen weekend stal hij de show al met Psy’s Gangnam Style.
Ondanks zijn overtuiging écht niet te kunnen dansen werd hij er als het ware ingezogen. Overtuigd door mensen om hem heen besloten ze samen toch maar mee te doen….’Want laten we eerlijk zijn, er is geen enkele Nederlandse zanger die kan dansen. We kunnen het niet! En nu heb ik toch een paar bewegingen die ik zomaar op de buhne kan gebruiken!”

Naast de uren training die voor het Dance programma vereist zijn gaat Jeroen ook nog als een soort wensenvervuller het land in. "Ik vroeg met af: Kan ik nog gewoon in een ouwe eend met een keybord achterin de boer op? En het gaat fantastisch!" Alles doe ik in mijn eent(d)je….! Ik loop tegen van alles aan…een extra paar handen is er niet. Het is alleen maar leuk. Er staat geen sponsering en geld tegenover. Je kan hem online volgen op zijn internetshow ‘In Mijn Eendje’.

Quote

Sylvie Meis en ik zullen een fantastische combinatie zijn!

Jeroen van der Boom

Naast dit drukke leven zit er ook nog een samenwerking met Sylvie Meis aan te komen: Wedden Dat Ik Het Kan. "Sylvie is natuurlijk wel een dame. Ze is über professioneel! En we werken prima met elkaar. Iedereen heeft wel een mening over haar. Maar ze heeft vaker haar neus gestoten dan haar lief is. Ze zal veel mensen nog gaan verbazen…let maar op!

Ster advertentie
Ster advertentie