Gijs 2.0
KRO-NCRV

Ferry Doedens: "Mijn rol is lichtelijk hysterisch, maar wel op mijn lijf geschreven"

  1. Nieuwschevron right
  2. Ferry Doedens: "Mijn rol is lichtelijk hysterisch, maar wel op mijn lijf geschreven"

Na vorig jaar te zijn ontslagen bij Goede Tijden, Slechte Tijden zit Ferry Doedens niet stil. De alleskunner staat op het toneel in The Bodyguard, doet mee aan Dance Dance Dance én hij waagt zich aan stand-up comedy.

THE BODYGUARD

Ferry Doedens speelt in musical The Bodyguard de rol van Sy Spector. "Het is lichtelijk hysterisch deze rol, ik lijk niet op hem. Maar het is wel op mijn lijf geschreven."

Hoewel Ferry een aardig moppie kan zingen, doet ie dat in deze productie niet. "Ik de finale mag ik één zinnetje zingen en daar haal ik alles uit. Met ad-lips en alles."

DANCE DANCE DANCE

De acteur danst de sterren van de hemel in RTL 4's Dance Dance Dance. "Ik mag niet klagen, ik ben leuke dingen aan het doen en ik zit lekker in min vel. Ik heb niet het niveau van So You Think You Can Dance, maar het is zo'n gaaf iets. Het zou wel leuk zijn als ik de finale haal."

CELEBRITY STAND-UP

Ferry laat zich binnekort van een andere kant zien in Celebrity Stand-Up. "Het is een beetje de draak steken met je zelf. Je moet heel erg zoeken in de eerste 30 seconden. Het publiek reageerde verrasend goed, dus dat was wel heel fijn. Je voelt je heel naakt op zo'n podium." Het programma is vanaf 13 oktober elke donderdag te zien bij Comedy Central om 22.00 uur.


Ster advertentie
Ster advertentie