Gijs 2.0
KRO-NCRV

Actrices Morello en Big Boo uit Orange Is The New Black te gast bij Gijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Actrices Morello en Big Boo uit Orange Is The New Black te gast bij Gijs

De echte fans hebben de datum al maandenlang omcirkeld in hun agenda: 17 juni. Dan is de lancering van het vierde seizoen van 'Orange is the New Black', één van de populairste series van Netflix van dit moment!

Actrices Yael Stone en Lea DeLaria, beter bekend als 'Lorna Morello' en Carrie ‘Big Boo’ Black maken ter gelegenheid van de lancering een tour door Europa en hadden tijd voor een bezoek aan het programma van Gijs Staverman op NPO Radio 2!


Voorbeeldfunctie

De dames spreken een groot publiek aan met hun uitgesproken rollen en vooral Lea DeLaria heeft echt een voorbeeldfunctie gekregen. "Zeker de laatste tijd hoor ik steeds vaker dat ik een voorbeeld ben voor mensen. Een echte eer."

Seksscènes

Yael denkt dat de serie zo populair is vanwege de diversiteit van de personages. "De serie is zo'n succes omdat mensen 'zichzelf' eindelijk terugzien in de show. Jarenlang kregen we dezelfde types voorgeschoteld op tv. Eindelijk zien we vrouwen in allerlei soorten en maten voorbijkomen."

Ook gaat het natuurlijk nog even over de expliciete seksscènes die de serie rijk is. "We zijn professionals, dus in de eerste plaats willen we de scène er goed op krijgen. En daarnaast werken we met allerlei lieve, grappige en creatieve vrouwen, die het zo gemakkelijk maken. Een seksscène is net als een gewone scene."

Liefde

Over het nieuwe seizoen verklappen de dames niet veel. Maar 'Big Boo' gaat zeker geen romance aan. Lea DeLaria: "Ze heeft zeker haar zachte kanten, maar ze is absoluut niet op zoek naar een relatie. Ze kijkt alleen rond. Ik lijk zeker niet op haar in het echt. Ik luister beter naar andere mensen ben meer bereid tot een compromis dan Big Boo."

Ster advertentie
Ster advertentie