Gijs 2.0
KRO-NCRV

Ali B's nieuwe album heet 'Wordt Vervolgt'.

  1. Nieuwschevron right
  2. Ali B's nieuwe album heet 'Wordt Vervolgt'.

Ali B blijkt naast rappen nog veel meer in huis te hebben. Hij maakte tv programma’s als Ali B op Volle Toeren, Ali B en de 40 wensen en en afgelopen weekend zat nog vol enthousiasme in de rode stoel tijdens de finale van The Voice Kids: "Het gaat er nog veel leuker aan toe dan bij de volwassen Voice. Bij de Kids is het echt alleen nog maar plezier!!"
Momenteel staat hij in het theater met zijn theatervoorstelling Je Suis Ali. "al die heftige debatten die er zijn, die komen naar voren in Je suis Ali. Humor is de ontlading van spanning. Uiteindelijk pleit ik voor synergie en nuance".

Quote

Uiteindelijk pleit ik voor synergie en nuance, het is niet voor of tégen...

Ali B.

Samen met zijn oude vriend Diggy Dex heeft hij zijn nieuwe single "Ik huil alleen bij jou" opgenomen. En dat gaat over veel meer dan het recente overlijden van zijn vader. "Toen hij vorig jaar overleed had ik ongeveer 4 dagen de tijd om afscheid t nemen... ik heb me 3 dagen groot gehouden, maar toen ik mijn tantes zag...toen brak ik gewoon." Ali moest zijn vader zelf vertellen dat hij zou gaan overlijden.

Het is al weer 10 jaar geleden dat Ali zijn laatste album uitbracht. Maar hij heeft absoluut niet stil gezeten. Met zijn vele muzikale vrienden heeft hij zich weer toegelegd op nieuwe nummers. Zijn nieuwe album zal snel het licht zien en gaat 'Wordt vervolgd' heten.
Op 5 mei kan je hem zien tijdens het bevrijdingsfestival én het Concert aan de Amstel. "Ik heb het lied van de Vrijheid geschreven: 'Een nieuwe Held'

Quote

Het is zo mooi dat er mensen zijn waar je emotioneel zo veilig bent.

Ali B.
Ster advertentie
Ster advertentie