Gijs 2.0
KRO-NCRV

Monic Hendrickx gelooft in de helende werking van seks en kunst

  1. Nieuwschevron right
  2. Monic Hendrickx gelooft in de helende werking van seks en kunst

Als een van de beste actrices van Nederland won ze al vier Gouden Kalveren. Ze kreeg grote bekendheid door de rollen in de films De Poolse Bruid en Nynke en natuurlijk haar rol in Penoza. Op dit moment is ze te zien in de film “Of Ik Gek Ben”. Het regie debuut van Frank Lammer. "Het leuke is dat hij mij durfde te regisseren... Hij wilde dat ik het op een bepaalde manier speelde. En dat was heel uitdagend en spannend!" Als directeur van een TBS-kliniek geloof ik in de helende werking van sex en kunst!

Voor haar rol als directeur van een TBS-kliniek kreeg ze een rondleiding door een vergelijkbare kliniek: "Ik was er zeer van onder de indruk!"

Monic Hendrick is razend populair als Carmen in de serie Penoza. Aan het komende seizoen wordt nu nog geschreven en de vraag of er daarna nog een seizoen komt, houdt ze wijselijk haar mond…”al weet ik natuurlijk wel al wat er met Carmen zoal gaat gebeuren!
Als Carmen staat Monic op het punt Engeland te veroveren. Want de serie verschijnt binnenkort op de Britse buis. Het betaalkanaal Walter Presents gaat de serie uitzenden.

Of Monique op de hoogte is van haar 'collega-criminelen'..? Luister naar de Crimineel-goede-liedjes-quiz met Monic Hendrickx.

Quote

De lijn tussen gek en normaal blijkt dunner dan we denken...

Monic Hendrickx
Ster advertentie
Ster advertentie