Gijs 2.0
KRO-NCRV

Paul de Leeuw: "Mensen zijn erg onder de indruk van het stuk"

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul de Leeuw: "Mensen zijn erg onder de indruk van het stuk"

Hij is nog maar net klaar met zijn eigen theatershow, of hij staat alweer op de planken. Nu met het stuk 'Moeders en zonen' Paul de Leeuw schuift aan bij Gijs om erover te vertellen tijdens de lunch. "Ik heb nog nooit meegemaakt dat mensen doodstil zijn tijdens een voorstelling en na afloop naar je toekomen met hun eigen verhalen."

Het stuk gaat over een vrouw (een rol van Anne Wil Blankers) die de ex-partner (Paul de Leeuw) van haar aan aids overleden zoon bezoekt. Hij is inmiddels hertrouwd en heeft een kind. Een heftig verhaal dat veel emoties losmaakt. "Morgen is de première, het blijft spannend. Maar we zijn nu ook wel heel benieuwd hoe mensen zullen reageren. De try outs maakten al veel los."

Behalve in het theater is Paul ook weer op de buis te zien! "Er komt een nieuw seizoen van de Puberkookshow. Dat gaat door, maar ik mag nog niet bekendmaken wanneer." De Kwis komt ook weer terug in het najaar en er komt een nieuw seizoen van Ranking the Stars. Per ongeluk komen we zelfs te weten wie de eerste kandidaat is van het nieuwe seizoen.....

Quote

Met de formule Koningsdag en De Leeuw zou ik wel een paar weken op tv willen

Paul de Leeuw
Ster advertentie
Ster advertentie