Gijs 2.0
KRO-NCRV

Nance: "blij dat ik en mijn kind gezond zijn"

  1. Nieuwschevron right
  2. Nance: "blij dat ik en mijn kind gezond zijn"

Voor het RTL4-programma 'Kanjers van Kinderen: hun strijd tegen kanker' volgt presentatrice Nance kinderen in hun strijd tegen de ziekte kanker. Een heel ander soort programma dan we van haar gewend zijn. "Ik heb echt een dikke week moeten nadenken over of ik dit programma wilde doen. Na een emotionele draaidag moet je thuis ook je ei kwijt kunnen."

Twijfel

Omdat de schoonmoeder van Nance ook ziek was, en dat privé een behoorlijke wissel op haar gezin trok, twijfelde ze even of ze er goed aan deed om dit te programma te maken. Maar uiteindelijk is ze blij dat ze het heeft gedaan. "Ik had een goede buffer thuis. We hebben een jaar lang zes kinderen gevolgd, dat was heel heftig. Als ik naar huis reed troostte ik mezelf steeds met de gedachte: ik ben gezond en mijn kind gelukkig ook."

Metamorfose

Naast 'Kanjers van Kinderen: hun strijd tegen kanker' is Nance ook druk bezig met 'Diva's of Dance' en maakt Nance RTL Woonmagazine. "Na zo'n metamorfose kom je thuis en dan denk je: mijn huis moet eigenlijk ook. Want alles is opeens lelijk. Je wil continu zelf je huis gaan metamorfosen."

90's hits

Tot slot laat Nance aan Gijs zien dat ze nog prima in staat is om grote hits uit de jaren 90 a capella te zingen:

Quote

Ik troostte mezelf steeds met de gedachte: ik ben gezond en mijn kind gelukkig ook

Nance Coolen
Ster advertentie
Ster advertentie