Gijs 2.0
KRO-NCRV

William Rutten: ‘Slechte foto’s bestaan niet.’

  1. Nieuwschevron right
  2. William Rutten: ‘Slechte foto’s bestaan niet.’

William Rutten is vandaag te gast in de studio. Gaat er niet direct een belletje rinkelen bij het horen van deze naam? Snuffel dan eens door een stapel tijdschriften, en pak vooral de ooit zo populaire Hitkrant er eens bij. Als celebrity fotograaf heeft William werkelijk elke wereldster voor zijn camera gehad. Van Michael Jackson tot Prince, en van Beyonce tot Robbie Williams. En ja, ook de piepjonge Gijs Staverman kon destijds niet aan zijn lens ontsnappen.

Een fotograaf van wereldformaat dus. Vroeger kwamen sterren als Justin Timberlake speciaal naar zijn studio in Nederland, gewoon bij hem over de vloer. Tegenwoordig combineert hij zijn werk als popfotograaf met zijn job als jurylid in het succesvolle RTL-programma ‘Het perfecte plaatje.’ Bekende Nederlanders met een passie voor fotografie gaan met elkaar de strijd aan om de beste foto. Het nieuwe seizoen is momenteel in de maak en William belooft veel moois.

En voor alle vloggers, bloggers, amateurfotografen en hobbyisten heeft William nog wat tips voor aankomende zomer. Want hoe maak je nu toch de leukste, mooiste en zonnigste vakantiefoto? Iedereen is op zoek naar dat perfecte shot, maar hoe weet je nu dat je ‘em te pakken hebt?


William Rutten: 'Vroeger kwamen de wereldsterren gewoon bij mij over de vloer.'

William Rutten: 'Slechte foto's bestaan niet.'

Ster advertentie
Ster advertentie