Gijs 2.0
KRO-NCRV

Margriet van der Linden weet hoe je verkiezingen wint!

  1. Nieuwschevron right
  2. Margriet van der Linden weet hoe je verkiezingen wint!

Margriets liefde voor Hillary is als medewerker in het verkiezingsteam van Hillary alleen maar groter geworden. Ze schreef er het boek Team Hillary over. En ze is nu net terug uit de VS waar ze was om een podcast te maken: ‘Looking for victory’. Ze ging voor BNN-VARA op zoek naar antwoord op de vraag: hoe win je eigenlijk de verkiezingen?

Dampende liefde...?

Bill was mijn president omdat hij gelijk opging met mijn eigen volwassen worden. Ik ging in New York wonen en viel met de neus in de boter; De Lewinksy affaire!

En daar was Hillary, ze was zo standvastig dat ze alle touwtjes in handen heeft gehouden; “Zo van, ik laat me dit alles niet uit handen nemen!”

Ik denk niet dat de liefde tussen de Clintons nog heel dampend wordt geconsumeerd. Maar ze hebben in ieder geval afgesproken dat ze bij elkaar blijven. En daar heeft zij nu profijt van….

De overwinning binnen hengelen

Net terug uit Amerika waar ze een podcast maakte over de verkiezingscampagne kan ze er nog niet over uit: :”Die Trump maakt gewoon een kans. Die mensen om het heen hebben zulke grote muilen! Het is toch verontrustend dat iemand geen ballen verstand van de zaken heeft. We worden afgeleid door randverschijnselen, getwitterd door Trump.”

"Het grote verschil tussen Trump en Clinton is dat team-Hillary al jaren geleden heeft bedacht dat er tijdens de verkiezingen op elke straathoek een campagnekantoor te vinden is. Ze hebben het zo goed uitgerold. Op 8 november gaat ze de overwinning binnen hengelen!"

Quote

Zijn vrouwen dan alleen geschikt om cookies te bakken…nee natuuuurlijk niet!

Margriet van der Linden
Ster advertentie
Ster advertentie