Gijs 2.0
KRO-NCRV

Miro Kloosterman is de nieuwe Bodyguard!

  1. Nieuwschevron right
  2. Miro Kloosterman is de nieuwe Bodyguard!

Miro Kloosterman is model en acteur in oa de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. In zijn vrije tijd luistert hij graag klassieke muziek, maar sinds deze maand is het repertoire van Whitney Houston wat de klok slaat. Hij is sinds deze week te zien als bodyguard Frank Farmer in musical The Bodyguard...

Miro werd gevraagd voor de rol van bodyguard. Maar hij weigerde in eerste instantie omdat hij het niet wist te combineren met zijn rol in GTST. Toen hij later het aanbod kreeg om de rol 2 à 3 keer per week op zich te nemen was de beslissing snel genomen:"Het is voor mij allemaal nieuw, maar ben blij dat ik de stap heb genomen! ik ben geen echte geen musicalman. Maar ik werd van mijn stoel geblazen toen ik de musical had gezien. Daar wilde ik wel in meespelen ja!"

Miro's carriere zit de laatste jaren in een stroomversnelling. Waar hij eerst zijn brood nog verdiende met modellenwerk krijgt hij nu via zijn rol in GTST veel meer kansen: "ik heb nu mijn handen vol aan acteren...modellenwerk schiet er de laatste jaren ernstig bij in. Maar een echte keuze kan ik nog niet maken.

Quote

Ik neem mezelf mee...dus ben ik een andere bodyguard dan de anderen...

Miro Kloosterman
Ster advertentie
Ster advertentie