Gijs 2.0
KRO-NCRV

Irene Moors: "Ik mis Carlo niet, dit is een nieuw avontuur!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Irene Moors: "Ik mis Carlo niet, dit is een nieuw avontuur!"

Presentatrice Irene Moors is helemaal in d'r nopjes bij SBS6. Bij haar nieuwe werkgever kruipt ze voor het eerst in haar leven in de rol van quizmaster. In het spelprogramma De Vreemde Eend nemen twee BN'er teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar op. De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze 'vreemde eend' in de bijt is.

tussen vier kandidaten naar die persoon met het echte verhaal.

Irene voelt zich op haar plek bij SBS6. Na 26 jaar trouwe dienst werd haar contract bij RTL 4 niet verlengd en hield haar samenwerking met tv-buddy Carlo Boszhard op. Toch mist ze de presentator niet: "Ik mis hem niet omdat we nu allebei anderen dingen aan het doen zijn. Ik zie het echt als een nieuw avontuur. Bovendien spreek ik hem privé nog steeds bijna elke dag. Dus ik hoef hem helemaal niet te missen", aldus de blondine.

Er liggen nog meer programma's te wachten voor Irene, die een contract van drie jaar heeft getekend. Maar ze ziet het voornamelijk zitten om een tv programma te maken waarin ze in gesprek kan met mensen. "Ik hou ervan om met mensen te kletsen. En als ik met ze klets dan komt er een mooie verhaal uit. Zoiets lijkt me dus mooi. En ik heb wel Ideeën mogen indienen en daar wordt wel naar geluisterd. Dus dat is enig!"

Quote

Ik heb het ontzettend naar mijn bij SBS6 en daar gaat het toch om?

Irene Moors
Ster advertentie
Ster advertentie