Gijs 2.0
KRO-NCRV

O'G3NE: 'Zover wij weten gaan we niet naar het Songfestival.'

  1. Nieuwschevron right
  2. O'G3NE: 'Zover wij weten gaan we niet naar het Songfestival.'

Heel Nederland is in de ban van de prachtige stemmen van de zusjes, Lisa, Amy en Shelly, oftewel O'G3NE. Na hun winst bij de The Voice Of Holland 2014 was het heel even stil rondom de dames. Maar met een waanzinnige vertolking van het nummer 'Clown' tijdens De Beste Zangers van Nederland, hun nieuwe single 'Take The Money And Run' en een theatertour in het verschiet, wordt dit het jaar voor de meidengroep.

De Beste Zangers van Nederland

Lisa, Amy en Shelley wisten heel Nederland tot tranen te roeren met hun cover 'Clown' van Emeli Sande in het programma De Beste Zangers van Nederland. "We hadden helemaal niet verwacht dat dit liedje zo'n ding zou worden. Wel grappig dat we moeten battelen met Justin Timberlake op de nummer 1 positie in iTunes", vertelt Shelley. "Zelfs Emeli is fan van onze versie want die heeft het ook geliked en gedeeld op social media echt super cool."

Songfestival

De geruchtenmachine draait overuren, want heel Nederland wil dat O'G3NE naar het Eurovisie Songfestival gaat. "We lazen vol verbazing in de krant dat we naar het Songfestival gaan. Maar wij weten nog van niks, het staat wel op onze bucket list. Maar nu wordt het ons elke week gevraagd. Het loopt een beetje uit de hand haha", aldus Lisa.

Single Take The Money And Run

De meiden hebben een nieuwe single uit genaamd Take The Money And Run en met dit nummer gaan de dames een nieuwe kant op in hun sound. "De sound van deze single is wel echt de kant die we op willen. Dus dat is echt popmuziek, met invloeden van funk en R&B", aldus Shelley.

Theatertour

Amy kan niet wachten om met te beginnen met de Three Times A Lady theatertour. " We weten nog niet precies hoe de show er uit gaat zien, we moeten hem nog gaan maken. En er zijn wel al veel kaarten verkocht! Maar het zal met een band zijn, er is uiteraard zang en we willen tussendoor ook leuke verhalen vertellen. En we moeten het album nog afmaken. We hebben nog steeds geen titel!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

Het Songfestival staat wel op onze bucket list!

O'G3NE
Ster advertentie
Ster advertentie