Gijs 2.0
KRO-NCRV

Spike en Marcel van Di-rect bij Gijs in de studio!

  1. Nieuwschevron right
  2. Spike en Marcel van Di-rect bij Gijs in de studio!

''Wortelsalade met olijven. Die combinatie heb ik nog nooit gezien, maar ik doe 't ermee.'' zei Spike. Gijs wil een foto maken van hoe het broodje er bij de jongens in gaat. ''En er weer uitkomt haha!''. De toon is gezet, dit wordt gezellig!

Spike en Marcel in de studio! Spike kwam binnen in leren jas en een zonnebril, Marcel in een wijde, kleurrijke hippiebroek. Met onder de arm twee van de vijfhonderd versies van hun nieuwe EP 'Fired Up'. Anders dan anders, een sound die we nog niet van de mannen kende! Funky, soulvol en een handje vol blazers. Ze schuiven aan bij Gijs om daar over te kletsen.

Limited edition EP

Natuurlijk praten we vooral over muziek! ''In de bandbus komt elk genre voorbij, maar bij The Rolling Stones gaat hij harder.'' Hun nieuwste EP 'Fired Up' is slechts 500 keer gedrukt. Maar Spike ziet het zo: ''Bij een live-optreden is je laatste liedje ook niet je laatste liedje. Misschien komt er nog een herdruk!''


Quote

Ziggodome? Laat het ons 20-jarig jubileum zijn!

Spike (Di-rect)

Tijdens de uitzending mochten we een gesigneerde limited edition van de EP weggeven, dus dat hebben we gedaan. Luisteraar Kalinka heeft haar zoontje 11 jaar geleden vernoemd naar Spike, tijd om even terug te bellen!

Ster advertentie
Ster advertentie