Gijs 2.0
KRO-NCRV

Cindy krijgt Advies van Andries: “Mijn puberzoon schaamt zich dood”

  1. Nieuwschevron right
  2. Cindy krijgt Advies van Andries: “Mijn puberzoon schaamt zich dood”

Elke maandag geeft Andries rappend advies aan een luisteraar die zijn hulp nodig heeft. Deze week is dat luisteraar Cindy. Zij downloadde de app Tiktok. Dit tot grote ergernis van haar puberzoon. Kan Andries haar helpen?

Cindy downloadde Tiktok om haar twee kinderen in de gaten te houden, maar inmiddels heeft ze 2100 volgers. Ze doet geen dansjes, maar ze gaat wel een live koffie drinken met haar kijkers. “Ik vind het leuk om te praten met de mensen die in mijn chat komen. We praten dan over dagelijkse dingen en zo maak ik ook vrienden.” De zoon van Cindy vindt het alleen niet zo leuk dat zijn moeder zoveel aandacht trekt via de app. Ze vraagt daarom aan Andries: “Hoe zorg ik ervoor dat mijn zoon zich niet voor mij schaamt?”

De oplossing is simpel

Zet een goede beat aan en Andries rapt zo een oplossing voor dit probleem. Hij vindt het leuk dat Cindy gezellig online koffie drinkt met andere moeders. Toch heeft hij een oplossing voor Cindy. Andries zegt dat het een veel beter idee is om brieven te schrijven. Dit is volgens hem helemaal ‘old school’.


Check zijn hele rap hieronder:

Video niet beschikbaar

Gijs 2.0

Je hoort Gijs 2.0 iedere werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie