Gijs 2.0
KRO-NCRV

Nicky Romero hoopt dat Daphne gehuldigd wordt als hij draait

  1. Nieuwschevron right
  2. Nicky Romero hoopt dat Daphne gehuldigd wordt als hij draait

Al jaren reizen party people af naar het Spaanse eiland Ibiza om een glimp op te vangen van de bekendste DJ’s ter wereld. Maar ook voor deze artiesten is Ibiza een magisch, pas als je daar gedraaid hebt, dan hoor je er echt bij. Wat maakt Ibiza het walhalla voor de DJ's? Gijs vroeg het aan Nicky Romero..

Ibiza

​Ibiza heeft een rijke geschiedenis aan dance muziek. In 2000 zijn de grote techno DJ's als Carl Cox daar begonnen met draaien, sets van wel 6 uur lang. Sinds die tijd is Ibiza uitgegroeit tot partyeiland en is muziek onlosmakend verbonden met het eiland. "Iedere DJ en zijn sound hebben zijn eigen plek, maar wat ik te gek vind om te staan is de Pacha en de Ushiwawa".


Daphne

Nicky is niet alleen een wereldberoemde maar ook de vriend van de snelste vrouw ter wereld Daphne Schippers. Volgende week vliegt hij naar Rio om haar te steunen. "Het is niet zomaar wat. Veel mensen kijken naar de spelen om hun Nederlandse helden in actie te zien. Ik ga daar niet alleen heen een een Nederlander in actie te zien maar om mijn eigen vriendin. Dat is vreemd en tegelijkertijd heel mooi." Op de vraag of hij ook gaat draaien daar antwoord hij: "Ik ga sowieso een set draaien in het Holland House. Als Daphne een mooie prijs wint, zou het leuk zijn als ze gehuldigt wordt op de avond dat ik draai natuurlijk. Ik heb ook al wat voorbereid samen met Humberto Tan, maar dat ga ik nog niet de wereld inslingeren want dan is het geen verrassing meer haha"!


Ster advertentie
Ster advertentie