Gijs 2.0
KRO-NCRV

Eddy Zoey, de zingende duizendpoot....

  1. Nieuwschevron right
  2. Eddy Zoey, de zingende duizendpoot....

Als presentator van programma’s als Nu we er toch zijn, Take me out en Expeditie Robinson leerden we Eddy Zoey kennen. Tegenwoordig presenteert hij het programma Kunst & Zoey bij RTV Noord Holland, maar houdt zich met veel meer dingen bezig. Zo mede-ontwikkelde hij de app Tappum, is stemacteur, maakt kunst en maakt natuurlijk muziek. Zij nieuwe single heet Kracht.

Tegenwoordig geeft Eddy alleen nog maar singles uit. Een album kost gewoon een bak met geld…en als ’n single niet loopt, dan wil het album meestal ook niet.

Het probleem is ook dat niet iedereen bekend is met Eddy als muzikant en zanger: “als mensen je als presentator kennen, dan zien ze je vrijwel niet als zanger. Maar ik blijf muziek maken in het theater. Ook al ben ik daar minder bekend mee, dat mag de pret niet drukken!

Quote

Ik heb heel veel gezonde interesses...dat maakt het leuk!

Eddy Zoey

Naast zijn muzikanten bestaan leent duizendpoot Eddy zijn stem regelmatig voor het inspreken van films. Zo is hij te horen als het rode vogeltje in de Angry-Birds film die eerdaags uitkomt. Maar zijn allernieuwste liefhebberij is toch wel het vloggen.”We hebben nieuwe helden online…heel leuk dat iedereen vlogt!” Leuk om te kijken, maar om er zelf een te maken kost toch wel erg veel tijd: "iedereen wil wel vloggen, maar zijn tijd niet kwijt zijn.” Hij bedacht een app waarmee het allemaal een stuk simpeler én sneller te maken is....

Quote

Inspreken is net porn!... Nee joh, ik grom niet in bed!!

Eddy Zoey
Ster advertentie
Ster advertentie