Gijs 2.0
KRO-NCRV

Gallyon van Vessem schreef het Groot Nederlands Knuffelboek.

  1. Nieuwschevron right
  2. Gallyon van Vessem schreef het Groot Nederlands Knuffelboek.

Vrijwel iedereen kent Gallyon van Vessem als presentatrice van Hart van Nederland! Maar natuurlijk heeft ze daar nog een heel leven naast. Zo startte ze een kliniek op voor cosmetische chirurgie en zet zij zich flink in voor verschillende goede doelen.

En vergeet vooral het moederschap niet. Toen zij vorig jaar op het schoolplein stond om haar dochter op te halen zag ze hoe menig kind met een verfomfaaide knuffel of knuffeldoekjes naar buiten kwam. “Daar moest ik iets mee gaan doen! Maar ik had nog geen idee wat en hoe… En nu is er dit boek: Het Groot Nederlands Knuffelboek”. Een voorleesboek met daarin honderd kinderen geportretteerd met hun knuffel.
Toen ze het onderwerp ging onderzoeken bleken haar collega's hun knuffels zelfs nog met zorg bewaard te hebben...

Quote

Ik begrijp nu pas dat het onmisbaar is...!

Gallyon van Vessem

Zo’n boek omschrijft ze als een leuke uitstap. Want ze heeft echt nog heel veel zin in haar werk voor Hart van Nederland. Enkele jaren geleden onderbrak ze haar werk voor SBS om een kliniek voor cosmetische chirurgie op te richten. Op de vraag of ze er zelf ook gebruik van maakt zegt ze volmondig ja. 'Daar ga ik niet moeilijk over doen! Ik heb gewoon een chagrijnige streep tussen mijn ogen. En onwijze zakken onder mijn ogen. En ik word er gewoon heel blij van als ik dat kan laten doen…"

Quote

Ik word er gewoon heel blij van als ik dat kan laten doen…

Gallyon van Vessem.
Ster advertentie
Ster advertentie