Gijs 2.0

Wilfred Genee: "Het gerommel bij de KNVB is een schande!"

KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Wilfred Genee: "Het gerommel bij de KNVB is een schande!"

De meest recente voetbalsoap van ons land speelt zich af bij het hoogste orgaan, de KNVB. Er is een leegloop gaande bij de voetbalbond en dat op de vooravond van de WK kwalificatiewedstrijden van Oranje.

Assistenten Ruud van Nistelrooij en Dick Advocaat stapte op, Ruud Gullit kwam wel en toen weer niet, directeur Bert van Oostveen kondigde gisteren zijn afscheid aan en nu verlaat ook Marco van Basten de bond als assistent van bondscoach Danny Blind.

LEEGLOOP KNVB

“De chaos is compleet nu. Hans van Breukelen is de nieuwe technisch directeur en wil zijn stempel drukken, maar daardoor ontstaat er nu ook wat wrijving. Hij is redelijk rigoureus aan het werk gegaan en dat is niet verkeerd, maar het mag wel tactischer", legt VI presentator Wilfred Genee uit.

DANNY BLIND

Blind krijgt het ontzettend zwaar nu de WK kwalifcatiewedstrijden naderen. "Danny Blind valt niet te benijden. Dit is verschrikkelijk. Het gaan nu ook niet meer over voetbal maar over randzaken. En dat met de belangrijke periode die er aankomt. Het is echt een schande!" Aldus Genee. "Dit is de grootste chaos bij de KNVB ooit in al die jaren", sluit hij af.

Ster advertentie
Ster advertentie