Gijs 2.0
KRO-NCRV

Niels Geusebroek: "dit is een nieuwe stap, ik klinkt frisser!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Niels Geusebroek: "dit is een nieuwe stap, ik klinkt frisser!"

Niels Geusebroek begon zijn carrière als zanger in de band Silkstone, deed solo mee aan The Voice of Holland en scoorde daarna een paar dikke hits. Met Oud&Nieuw speelde hij de sterren van de hemel tijdens Top 2000 in Concert in Ahoy. Vanaf nu doet hij dat in een wat intiemere setting. Hij tourt op dit moment het land door met zijn ‘Wildfire’ clubtour....

Voor het album 'Wildfire' schreef Niels met verschillende mensen van voor én achter de schermen zijn nummers. Maar er één nummer bleef maar liggen: "Het wilde maar niet spannend genoeg worden". Hij mistte een vrouwenstem, maar kon niet bedenken wie hij daarvoor moest benaderen. "En toen trof ik iemand toch op zo'n frappante plek.... "

Geusebroeks nieuwe album ligt net in de schappen en zijn 'Wildfire-Clubtour' loopt nog tot eind april. Met de zomer in het vooruitzicht wordt hij al weer geboekt voor verschillende festivals. Tussendoor zoekt hij tijd en ruimte om nieuwe nummers te schrijven: "ik wil weer veel gaan schrijven...maar mijn studiootje is ingeruild voor een kinderkamer. Ik wil mijn man-cave terug!"

Quote

Mijn haar beheerste mijn leven.. tis heerlijk nu het eraf is!

Niels Geusebroek
Ster advertentie
Ster advertentie