Gijs 2.0

Bert Visscher: "Zolang ik fysiek gezond ben, blijf ik lekker knallen op het podium"
KRO-NCRV

  1. Nieuwschevron right
  2. Bert Visscher: "Zolang ik fysiek gezond ben, blijf ik lekker knallen op het podium"

Het gaat uitstekend met de drukste cabaretier van ons land! Bert Visscher speelt op dit moment zijn voorstelling 'Zelden zoiets gezien' en is nog niet van plan het rustiger aan te doen. "Het is niet meer zo krankzinnig als vroeger, er zijn nu ook rustmomenten in het programma, maar als ik op het podium sta wil ik lekker knallen."

In gesprek met Gijs Staverman laat Bert weten dat hij voor zijn laatste voorstelling 'hulp' kreeg van een wel heel bijzonder iemand. Niemand minder dan wijlen Freddy Mercury bleek voor de nodige inspiratie te zorgen bij Bert. "Ik had 'Don't stop me now' al in mijn hoofd als opening voor mijn show. Ik zat er over te twijfelen achter mijn bureau en toen, echt gebeurd, hoorde ik hem opeens op de radio. Ik dacht: dat moet een teken van Freddy zijn! Het is voor mijn show een heerlijke opening, don't stop me now, gaan, gaan, gaan!"

Behalve met zijn show is Bert Visscher bezig met nog een bijzonder project. Hij schrijft een boek over Italianen! "We hebben ooit een krot gekocht in Italie en verbouwd en dat is nu een heerlijk huis. Ik schrijf een deel van mijn programma daar en kom er tot rust. Het is een heerlijk land, maar het is soms net of je in de Middeleeuwen zit. Hoofdstuk één gaat over de aannemer. Hoofdstuk twee over de bouwers, hoofdstuk drie over de pompbediendes. Het is een fantastisch land, maar ze kunnen helemaal niks."

Ster advertentie
Ster advertentie