Gijs 2.0
KRO-NCRV

Rivkah op het Veld weet alles over de Oscars!

  1. Nieuwschevron right
  2. Rivkah op het Veld weet alles over de Oscars!

Ze is sportpresentator van de Studio Sport van de NOS, maar ook muziek- en filmfan. Haar sport is om zoveel mogelijk genomineerde Oscar-films te kijken en ze trekt graag een nachtje door om de uitreiking te zien. Rivkah op het Veld is vandaag bij Gijs op bezoek voor de lunch!

Het begon op de middelbare school. Een vader van een vriendinnetje ging naar de Oscars en het leek Rivkah en haar vriendinnetje leuk vond om eens te kijken waar dat over ging. En natuurlijk een nacht doorhalen. Die avond is de liefde voor de Oscars en films begonnen. Over de genomineerde films van dit jaar zegt Rivkah: "Een grote kanshebber is Moonlight. Heel gaaf dat die heel veel nominaties heeft." Een andere is La La Land. Rivkah: "De film is onwijs mooi gemaakt. Als je kijkt naar het kleurgebruik en het camerawerk, de choreografie en de muziek zijn allemaal fantastisch, maar ik weet niet of ik over 15 jaar nog over deze film praat."

Rivkah op het Veld "het is een sport zoveel mogelijk genomineerde films te kijken"

Rivkah zou heel graag naar de Oscars willen: "Maar wie niet. Ik denk dat niemand daar nee tegen zegt! En de afterparties zijn waanzinnig!"

Rivkah op het Veld: "Ik zou heel graag naar de Oscars willen"

Ster advertentie
Ster advertentie