Gijs 2.0
KRO-NCRV

Tommie Christiaan heeft geen moeite met naakt

  1. Nieuwschevron right
  2. Tommie Christiaan heeft geen moeite met naakt

De musical 'Hair' is opnieuw in de Nederlandse theaters te zien. Gisteravond was de première in Breda. Musicalacteur Tommie Christiaan vertolkt de rol van 'Woof' en kwam erover vertellen bij Gijs "De eerste reacties waren heel lovend"

Première Hair

Voor Tommie Christiaan is het niet de eerste keer dat hij een première meemaakt. Toch is het elke keer weer even spannend hoe de reacties zijn. De mooiste reactie kreeg Tommie van zijn verloofde Michelle, ook musicalactrice. "Ze zei dat ze niet het gevoel had naar een première te kijken. Jullie zijn gewoon jullie verhaal aan het vertellen. Ik denk zelf ook dat we dicht bij onszelf gebleven en ik denk dat dat heel positief heeft uitgepakt."

Naakt op het podium

Wat Hair ook zo iconisch maakt is natuurlijk het moment dat de hele cast naakt gaat. Tommie heeft er geen moeite mee om in vol ornaat op het podium te staan. "Als je niet tegen blote lijven kunt moet je niet naar Hair gaan. We zijn puur in onze naaktheid. We protesteren ermee tegen de critici en de rechts-extremisten die ons de mond proberen te snoeren. Het heeft ook niks met seks te maken. Het is een heel mooi moment in de show."

Leven na The Voice

Gijs heeft het ook nog even met Tommie over zijn deelname aan The Voice of Holland vorig jaar. "Mijn deelname heeft iets korter geduurd dan ik had gehoopt haha. Maar ik kijk er met plezier op terug." Zijn oude coach Marco Borsato spreekt hij nog steeds. "Hij appt af en toe even en heeft mijn single gepromoot. Hij blijft heel erg betrokken bij alle talenten waar hij mij heeft gewerkt."

Ster advertentie
Ster advertentie