Gijs 2.0
KRO-NCRV

Jennie Lena heeft alle songfestival nummers al gehoord...!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jennie Lena heeft alle songfestival nummers al gehoord...!

Jennie Lena gooide hoge ogen met haar deelname aan het laatste seizoen van The Voice of Holland. Zowel nationaal als internationaal. Het filmpje van haar blind audition is inmiddels 10 miljoen 600 duizend keer bekeken. Een wapenfeit op zich.

Vorig jaar stond ze als backing vocal bij Trijntje op het Songfestival. Dit jaar mag ze tot haar grote verbazing als voorzitter van de Nederlandse vakjury de songfestival kandidaten beoordelen. Gelukkig dat ze er nog even op gewezen werd...want ze had het eigenlijk in haar agenda gezet voor volgend jaar!
Ondertussen heeft ze alle deelnemers al mogen zien en heeft ze goede hoop voor onze eigen Douwe Bob. "ik mag niets zeggen...hoe saai is dat! Sommige acts hebben me echt verrast. En van sommigen krijg ik echt vlekken"

Voordat ze met The Voice meedeed, had ze al twee albums uitgebracht en verzorgde de achtergrond oa bij Anouk en Postman. Maar nooit bereikte ze het grote publiek. Door met The Voice mee te doen kwam ze zo bij miljoenen kijkers de huiskamer binnen. “Het geeft een te gekke boost. Eigenlijk was alleen meer naamsbekendheid de bedoeling..!” Maar ze hield er contacten met top-producers in Amerika aan over en ging er werken aan een nieuw album. Tot haar vader na een paar dagen kwam te overlijden. Alle afspraken werden gecanceld…maar niet afgezegd.. Over 3 weken gaat ze er weer naar toe…"dan maar met wat vertraging".

Quote

Ik hou van je..dat is alles wat telt hè….en dat bevestigde hij.”

Jennie Lena

Jennie maakte een liedje naar aanleiding van het laatste gesprekje dat zij met haar vader had....“Toen mijn vader was overleden dwarrelde dit tekstje eigenlijk naar me toe. Het refereert aan het laatste gesprekje wat ik met hem had….hij liet weinig los. Ik hou van je..dat is alles wat telt hè….en dat bevestigde hij.”
​Ze liet het a capella horen in de studio bij Gijs 2.0

Ster advertentie
Ster advertentie