Gijs 2.0
KRO-NCRV

Jelka van Houten kan het niet gênant genoeg zijn!

  1. Nieuwschevron right
  2. Jelka van Houten kan het niet gênant genoeg zijn!

"Jezelf spelen, dat is eigenlijk alles wat we doen in Jeuk". Samen met Thomas Acda en Peter Heerschop komt Jelka van Houten in de serie in de meest ongemakkelijke en pijnlijke situaties terecht. En vooral Jelka kan zich daar helemaal in vinden.

Rare situaties

"Het zou zomaar in het echt over mij kunnen gaan! Ik kom in veel rare situaties terecht. Het kan me niet gênant genoeg zijn!! Heerlijk!"

We starten met een begin-script…maar het kan na een paar minuten al helemaal anders gaan. We zetten het gewoon naar onze hand.

Verluld

De tweede single van haar album is net uitgebracht. “Ik stond even in de pauzestand, maar er komt nu nieuw muzikaal materiaal aan!” Maar wanneer is afhankelijk van wat ze nog allemaal te doen heeft. En dat blijkt veel te zijn. Zo is ze dit weekend te zien samen met Nick & Simon in Moskou. “Ik had steeds een lichte angst om opgepakt te worden!”

Verder gaat ze met Birgit Schuurman een koppel vormen in het programma ‘Beste Vrienden’. Daarin gaat ze het opnemen tegen…… "nou heb ik het weer verluld! Sorrie!!"

Ster advertentie
Ster advertentie