Gijs 2.0
KRO-NCRV

Tina de Bruin: "Ik zou wel eens een piemel willen hebben"

  1. Nieuwschevron right
  2. Tina de Bruin: "Ik zou wel eens een piemel willen hebben"

Tina de Bruin volgde de toneelopleiding en de kleinkunstacademie. Ze speelde in de musicals Toon en Hij Gelooft in Mij. Het grote publiek leerde haar kennen door De Nieuwste Show en Julia’s Tango. Op dit moment shined ze hilarische serie Bitterzoet en in de muzikale komedie We Want More.

We Want More! is een hilarische en muzikale komedie. Het verhaal draait om Womens World, een vrouwenkoor, dat twintig jaar geleden op haar hoogtepunt uit elkaar ging. Tijdens het weerzien - na járen - en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt. Er worden hit's gezongen van o.a. Prince, Dolly Parton, Bruno Mars en Alanis Morisette. "You outta know van Alanis vindt ik zo'n moeilijk nummer, maar gelukkig hebben we een super goede band!"

"Gewoon een mannen lichaam bestellen voor twee maanden. Ik ben zo benieuwd hoe dat is qua hormonen en hoe de gedachtegang in elkaar zit. Even kijken wat ik er mee kan!"

Tina is een bezig bijtje. Dit jaar is ze ook nog te zien in de nieuwe voorstelling over Seph Blatter. Ja inderdaad, een zwarte komedie over de beruchte FIFA voorzitter. Het stuk is geschreven door Tom de Ket en wordt geproduceerd door Janke Dekker Producties. Een saillant detail is dat mede-producent Michael van Praag zich in januari ook kandidaat stelde voor het voorzitterschap van de FIFA en daarmee een directe uitdager van Blatter was.

Ster advertentie
Ster advertentie