Gijs 2.0
KRO-NCRV

Yvon Jaspers: "Mijn kinderen vinden mijn werk niet altijd leuk."

  1. Nieuwschevron right
  2. Yvon Jaspers: "Mijn kinderen vinden mijn werk niet altijd leuk."

Nog maar een paar dagen en dan sluit de inschrijving voor alle dames die boer Marc, Olke, Riks, David of Herman een brief willen sturen. Yvon Jaspers nam de boeren nog even met ons door.

BOER MARC IS EEN BOER

Kandidaat Marc uit Zambia met zijn tilapiabedrijf kreeg in de pers kritiek over zich heen omdat hij niet echt een 'simpele boer' was. Yvon maakt korte metten met die uitspraken. "Hij is fulltime met een agrarisch bedrijf bezig. Of je nou groenten hebt, koeien houdt of vis kweekt, volgens mij ben je dan gewoon een boer."

AANTAL BRIEVEN

Aanstaande zondag om 24.00 uur sluit de inschrijving voor Boer Zoekt Vrouw van dit jaar en voor de presentatrice begint dat het nagelbijten. "Vlak voor alle brieven binnenkomen ben ik niet te genieten. Want hoe moet het nou als ze niet schrijven? Vorig jaar kreeg iemand maar twee brieven. Dan heb je dus twee speeddates, twee dagdates en dan twee dames die komen logeren. Dat gaat niet, aangezien we alle vijf de boeren volgen. Ik hoop dus echt dat er genoeg dames schrijven."


MAMA IS VEEL VAN HUIS

Boer Zoekt Vrouw internationaal betekent voor Yvon een pittig draaischema. "Ik ga heel erg veel op pad. Mijn kinderen vinden het niet altijd erg, want als mama van huis is mogen ze meer. Maar soms vinden ze dat ook niet leuk, want mama is weinig thuis, ik heb jetlags en contact is niet altijd even makkelijk."


Ster advertentie
Ster advertentie