Gijs 2.0
KRO-NCRV

Francine Meerveld: "Heb het lef om iets te doen aan je interieur!"

  1. Nieuwschevron right
  2. Francine Meerveld: "Heb het lef om iets te doen aan je interieur!"

Francine Meerveld is interieurarchitecte en helpt mensen in het tv-programma 'Binnenstebuiten'. Tijd om haar uit te nodigen voor een broodje bij Gijs én een goed gesprek over het inrichten van je huis!

Interieurarchitecte Francine van Binnenstebuiten over het verbouwen van je huis

Interieurarchitecte Francine van Binnenstebuiten: heb lef om je huis aan te pakken!

Je kunt Francine Meerveld kennen van het tv-programma 'BinnensteBuiten', daarin helpt ze mensen met hun interieur. Tijd om even kennis te maken met deze creatieve duizendpoot! Want hoe gaat ze te werk, is iedereen altijd blij met de interieurkeuzes die zij maakt? Luister haar gesprekken met Gijs van vanmiddag hierboven terug!

Is het eigenlijk niet ontzettend duur om iemand in te huren voor de inrichting van je huis? "Het inhuren van een interieurarchitect is een investering, je huurt iemand in die kennis van zaken heeft en ik denk zeker dat het iets oplevert. De interieurarchitect heeft kennis, adressen, een netwerk met goede vaklui en weet waar je voor een goede prijs mooie spullen kunt vinden."

En ze heeft nog een simpele tip voor mensen die voor weinig geld hun interieur onder handen willen nemen: "Mensen verzamelen veel troep: vaasjes, dingetjes, kikkertjes, beeldjes!" Je leest het, opruimen dus!!

Meer zien van Francine en haar werk? Het tv-programma Binnenstebuiten is elke werkdag te zien om 18.50 uur op NPO2

Ster advertentie
Ster advertentie